Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


51,Tiszaszőlősi kincs

 

A Tiszaszőlősi kincset egy honlap szerint Bécsben őrzik.


 
A hunok is használták a rovásírás mellett a képírást. Ezt láttuk a nagyszentmiklósi kincsek elemzésénél, az énlaki templomnál. En violon idolként bukkantam rá, (de Baráth Tibor Montreal is írt róla) ezekre a szimbólumokra, amelyek többnyire arany lemezek, és zsinórra fűzve nyakba akasztva viselték tulajdonosaik.

 

tiszaszolosi-kincs-becsben-van.jpgEgy szemet, kör= urat és orrot ábrázol, semmi mást.
Összeolvasva magyar nyelven: Szem+orr= Szemúr, ami a Napisten főpapját, papját írja, aki Úr. Szerintem az arany lemezek rangjelző táblák voltak.

Már az előzőekben bizonyítottuk, hogy a hunok katonai és politikai tudása olyan magas színvonalú volt, hogy Európa nyugati felét halálfélelem fogta el.

A hunok írtak, olvastak, bámulatos aranyműveseik voltak, és olyan magas színvonalú jólétben és gazdagságban éltek őseink, hogy a nyugati barbárok jártak ide folyamatosan a népünket gyilkolni és fosztogatni.
A 4.-5. században bizonyítottuk, hogy egyetlen idegen nyelvből származó szót sem találtunk.
Minden szó a magyar nyelv szava, a mai nyelvtani szerkezetet, ragokat, képzőket a mai állapot szerint értjük, halljuk, látjuk, olvassuk.

A rovásírással írt mondatokat első hallásra megértjük.

A magyar nyelv mögött sok ezer éves múlt van. 1-2 évezreddel régebbi leleteket keresünk és mutatunk be, a világ minden tájáról, ahol magyar nyelvű népek éltek, írásos leleteket hagytak.

Felhasználjuk az internetről szabadon letölthető Magyarságtudományi Intézet írásait és Dr. Baráth Tibor: A magyar népek őstörténete című, az interneten olvasható zseniális könyvét és köszönöm a neten ismeretlen jóakaróktól, segítőktől számomra küldött leletek képeit, hozzászólásait, melyek közkincsek és szabadon bemutathatók.

 

ISZLÁM VALLÁSÚ HONFOGLALÓK, HONALAPÍTÓK (Katt a cikkhez).

Néhány idézet:

"Tudósaink törököknek tartják őket, s azt vélik, hogy a mai palóczok, a kik a Bikk-, Mátra- és a Karancs-hegységet a környékbeli síksággal lakják, s több régi sajátságot őriztek meg hegyeik között, tőlük származnak.” 

"...a koronázási ékszerek közül a jogar feje, de talán annak foglalata is. A fej hegyikristályból készült és oldalait három metszett oroszlán díszíti. Minden valószínűség szerint a Fátimida-kori Egyiptomból származik..."

MÉG ÉLT A MAGYAR-EGYIPTOMI MAGYAR KAPCSOLAT!

Egyiptom magyar uralkodóinak saját fordításomban elolvashatjátok a magyar nyelven jól érthető hieroglifáit. katt a címre: rovasoldal2.eoldal.hu.